INSTALLATIE  SERVICE NEDERLAND

                                                                                        ALLROUND MULTI DISIPLINAIR INSTALLATIE COLLECTIEF

BOCHOVE-BV.NL

HET COMFORT EN GEMAK VAN MORGEN, INSTALLEREN WE VANDAAG!


Elektrotechniek is de kern van onze business. Met een team wat zijn oorsprong heeft bij de firma; VAN BOCHOVE & CO


Om al onze klanten zo volledig mogelijk van dienst te zijn we aangesloten bij  INSTALLATIE SERVICE NEDERLAND. Alle techniek onder één dak!! 

Groots in Service, Onderhoud en Aangenomen Werk.   
Al 30 jaarervaring en op basis daarvan bieden we een reeks diensten aan van; SERVICE EN ONDERHOUD DIENSTEN, ver- of uit-bouw, renovatie, utiliteitsbouw voor woning en/of bedrijf, verduurzamen (bestaande) verlichting, nood en vluchtweg verlichting, inbraak en brandmelding, toegangstechniek, CCTV camera systemen, klimaat, meet- en regel techniek.  

Van verlichting tot DATA NETWERKEN. 

IP Camera en videofoon systemen. Volledige ontzorging van verhuurder of particulier. 

Wat kunnen we eigenlijk NIET voor uw betekenen. Maak geheel vrijblijvend een afspraak om te zien wat we wel voor elkaar nu en in de toekomst kunnen betekenen.


STORING OF REPARATIE

meld deze online aan 

Reparatie formulier


ELEKTROTECHNIEK

Een elektricien van bochove-bv.nl is al een lange tijd begrip in de branche. In de loop der jaren hebben onze service monteurs al menig klus verricht voor Vastgoedbeheerder, Bedrijven, Particulieren, Mkb en woningbouwverenigingen of VVE. Hierdoor zijn wij zeer allround en kunnen we u van dienst zijn voor zowel spoed opdrachten zoals stroomstoring en kortsluiting, maar ook voor elektra installaties. Hierbij kunt u denken aan het vernieuwen of uitbreiden van groepen in de meterkast of het aanleggen van extra aansluitingen. Wij staan in heel Nederland 24 uur per 7 dagen in de week voor u klaar. Wel zo prettig indien u last heeft van een stroomstoring. Bovendien bewijzen wij iedere dag dat kwaliteitswerk niet ten koste gaat van een scherpe prijs. 


VOOR ELKE KLUS DE JUISTE VAKMAN

Al onze elektriciens zijn vakkundig, professioneel, nauwkeurig en zijn bovendien snel ter plaatse als dit nodig is. hierbij een indruk van onze werkzaamheden;

• reparatie/storing verhelpen
• installeren van elektrische apparatuur
• renovatie van bestaande elektra installatie
• aansluiten of aanleggen van verlichting
• plaatsen van WCD stopcontacten
• vervangen of uitbreiden van groepenkast
• vervangen van elektrische bedrading
• schakelaars plaatsen
• herstelwerkzaamheden uitvoeren na een storing


Een elektricien bij u in de buurt

BOCHOVE-BV.NL garandeert u altijd van dienst te kunnen zijn, waar u zich in Nederland ook bevindt. Dat is een van de voordelen van onze service. Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn indien u met spoed een elektricien nodig heeft. Wanneer u bijvoorbeeld geen stroom heeft dan willen we dit zo snel mogelijk voor u oplossen. 

Ook wanneer een bepaalde klus minder haast heeft dan horen wij dit graag van u. Vul bovenstaand reparatie formulier in. 

 

REPARATIE

 

 

STORING

 

Op al onze offertes, leveringen en diensten zijn van toepassing de Algemene Leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven ALIB en AVIC Uneto-VNI.

 

CONTACT